تخفیف ۲۰ درصدی قبوض آب برای مشترکان کم‌مصرف اعلام جزییات افزایش رقم کالابرگ حقوق بازنشستگان پرداخت شد پیش بینی قیمت دلار دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۵ / حرکت نزولی دلار به سوی حمایت ۱۵۵ هزار تومانی پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۵ / افت بازار طلا در امتداد خوش‌بینی سیاسی آخرین فرصت برای استفاده از طرح رایگان ارتقای ایمنی خودرو‌های خانواده ۲۰۶، ۲۰۷ و رانا آخرین قیمت جدید سکه و طلا امروز یکشنبه ۱۴۰۵/۰۳/۳۱ قیمت جدید محصولات سایپا شرایط واریز وجه ایران خودرو سیزدهمین دوره فروش جزئیات آزادسازی پول‌های بلوکه شده اعلام شد جزئیات افزایش مبلغ کالابرگ و یارانه اعلام شد/ دریافتی چه کسانی تغییر می‌کند؟ دستورالعمل جدید بانک مرکزی برای فروش ارز اربعین؛ دریافت ارز زیارتی نافی ارز مسافرتی نیست /سیاست دلارزدایی ادامه دارد دهک یارانه شما تغییر کرده؟ راهنمای کامل ثبت اعتراض به دهک بندی و استعلام وضعیت خانوار حقوق بازنشستگان کشوری واریز شد؛ اعلام زمان واریز حقوق بازنشستگان جامانده بروزترین و جدیدترین قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۵ + جدول تعداد ثبت نام کنندگان قرعه کشی ایران خودرو مشخص شد

تمایل به ‎رمزارز برای جبران ضرر در بورس

تمایل به ‎رمزارز برای جبران ضرر در بورس رییس کمیته اقتصاد دیجیتال مجلس با اشاره به افزایش تمایل مردم به معامله ‎رمزارزها برای جبران ناکامی‌هایشان در بورس، خواستار اقدام سریع بانک مرکزی در زمینه رمزارزها و تدوین قوانین لازم در این زمینه شد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۰ - ۲۳ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 13
کد خبر: ۸۰۵۶۸

به گزارش راهبرد معاصر، مجتبی توانگر نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات،اسلامشهر و پردیس در مجلس و رئیس کمیته اقتصاد دیجیتال مجلس شورای اسلامی در صفحه شخصی خود در توئیتر نوشت:

 

رییس کمیته اقتصاد دیجیتال مجلس با اشاره به افزایش تمایل مردم به معامله ‎رمزارزها برای جبران ناکامی‌هایشان در بازار بورس، خواستار اقدام سریع بانک مرکزی و سازمان بورس در زمینه رمزارزها و تدوین قوانین لازم در این زمینه شد.

 

قطعا نمی‌توان بدون مشخص بودن محدوده و قواعد فعالیت در این زمینه، انتظار رفتار مسوولانه از فعالان این حوزه و مردم داشت، چرا که برخی از آنها که علاقمند به فعالیت قانون‌مند هستند، هم‌اکنون مطالبه دارند که چارچوب‌های فعالیت را اعلام کنید.

 

خلاء قانونی هم می‌تواند باعث گسترش فعالیت‌های اغواگرایانه برخی افراد ناسالم ناشی از این خلاء قانونی شود و برخی مردم فریب این موضوع را بخورند.

 

در این شرایط هم نمی‌توان فعالان مسئولیت‌پذیر و درست‌کار و توانمند را از کلاه‌برداران تشخیص داد و هم مدعیان متعدد از بین مردم ایجاد خواهد شد که خواهند گفت اگر منعی یا مقرراتی وجود داشت ما در این حوزه متضرر نمی‌شدیم.

 

فضای نیمه نخست امسال در بورس، این انتظار غلط را در ذهن مردم ایجاد کرد که باید یک‌شبه پولدار شوند و راه درست پولدار شدن از تلاش نمی‌گذرد. ضرر وارد شده به مردم هم باعث ایجاد حس عقب‌افتادگی از برخی از دوستان و نزدیکان خود شد که اینگونه پول‌دار شده بودند. برای جبران این موضوع دنبال یک ابزار می‌گشتند که رمزارزها وارد شد و خود را بعنوان گزینه راحت پول‌دار شدن معرفی کرد.

 

خب طبیعی است که در این فضا این موضوع طرفدار پیدا می‌کند.

 

جالب است بدانید برخی افراد با شامه قوی هستند که هم در بورس در قیمت‌های بالا ‎سهام فروختند و هم در این بازار به موقع وارد شده و درحال فروختن رمزاررهای خود به این سیل مردم متقاضی هستند و به قول معروف همه جا از مردم «نوسان می‌گیرند».

 

در زمینه رمزارزها هم هرچه سریع تر باید بانک مرکزی و سازمان بورس اقدام نمایند و اگر دولت مایل است لایحه به مجلس تقدیم کند./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار